Organisatie SGA-beurs denkt aan timeslots en verruimde opening • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Organisatie SGA-beurs denkt aan timeslots en verruimde opening


De beursorganisatie van onder meer de SGA Vakdagen, Easyfairs, laat weten aan plannen te werken om de beurzen in het najaar ‘coronaproof’ door te laten gaan.

Vanaf september, hoopt Easyfairs, kunnen er weer beurzen georganiseerd worden, zij het volgens de regels van de anderhalve-meter-maatschappij. De organisatie, één van de grootste beursorganisatoren in ons land, gaat er helemaal vanuit dat mensen heel graag face-to-face contact willen hebben, zeker ook in het zakenleven.

Tot de gedachten waar Easyfairs op dit moment aan werkt behoren in ieder geval het coronaproof uit elkaar plaatsen van de stands, het verbreden van de looppaden en aan het toelaten van beursbezoekers via time-slots: bezoekers bespreken hun bezoek en worden ook geacht er een vooraf bepaalde maximumtijd te blijven.

Verder wordt over verruiming van de openingstijden gedacht zodat toch meer mensen de beurzen kunnen bezoeken. Easyfairs beschikt verder al over een elektronisch systeem waarbij bezoekers hun entreekaart contactloos kunnen laten scannen door exposanten. Door deze techniek hoeven geen visitekaartjes uitgewisseld te worden en kan informatie digitaal worden toegezonden waardoor het overhandigen van een folder kan worden achterwege gelaten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vrijdag aflevering 1 van de Spray- Paint & Masking Challenge

Ondernemersorganisaties: ‘Help een tweede lockdown voorkomen’

SchildersVAKTV start wedstrijd voor schilders

Wits Noord ontwikkelt protocol voor binnenwerken

Duivens bedrijf komt met opblaasbaar tussenscherm


Naar archief >