Ga naar hoofdinhoud

Opleiding Erfgoed Schilderen start in januari te Utrecht


Op Nimeto Utrecht start 13 januari de opleiding Erfgoed Schilderen. Deze editie van de opleiding is door het NCE (Nationaal Centrum Erfgoedopleidingen) - in samenwerking met OnderhoudNL Restauratieschilders - geïnitieerd.

Meld je snel aan, want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar en de opleiding start slechts eenmaal per jaar, adviseren de twee organisatoren.

De opleiding Erfgoed Schilderen is bedoeld voor ervaren onderhoudsschilders, die in hun dagelijkse werk regelmatig te maken hebben met monumenten en graag hun vakkennis willen verdiepen om ook deze bijzondere categorie gebouwen op een goede manier te onderhouden.

Centraal in de opleiding staat de uitvoeringsrichtlijn voor historisch schilderwerk (URL 4009) van de stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg. Het instroomniveau is mbo-niveau 3 Schilderen met minimaal drie jaar ervaring in onderhoudsschilderwerk.

Bij de inschrijving maken deelnemers melding van hun opleidingsniveau en ervaring. Bij twijfel over voldoende basiskennis om de opleiding met succes te kunnen doorlopen, vindt een intakegesprek plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Predicaat Hofleverancier voor Van Es Glas en Verf

Nieuwe handleiding ‘Gevaarlijke stoffen in oude verflagen’

Effect van mbo-miljarden is onduidelijk

Met tool wagenpark scannen voor ZE-zone

Akzo-personeel krijgt er tien of negen procent loon bij


Naar archief >