Ga naar hoofdinhoud

Online event over elektrische bestelauto’s


Het aantal elektrische personenauto's neemt snel toe. Elektrische bestelauto's zijn aan een inhaalslag bezig. Voor schildersbedrijven die veel in binnensteden werken, waar steeds strengere emissie-eisen gelden ligt een keuze voor een elektrische bus voor de hand. Op 3 februari organiseert vakblad Bestelauto er een online congres over.

Al vanaf 2025 is het steden toegestaan ‘emissievrije zones’ in te stellen. Diesel- of benzinevoertuigen mogen daar dan niet meer komen. Met de vervangingscyclus van gemiddelde bestelauto voor ogen ligt het daarom voor de hand om kennis te nemen van de mogelijkheden van de elektrische bestelauto.
Om die reden organiseert het vakblad Bestelauto (net als het Schildersblad en SchildersVakkrant een uitgave van de Eisma Media Groep) op 3 februari van 19:00 uur tot 21:00 uur het Bestelauto e-VANt.

Verschillende inhoudelijke sessies

Dit is een gratis bij te wonen digitaal event, waarbij je als bezoeker de mogelijkheid hebt om te kiezen tussen verschillende inhoudelijke sessies van uiteenlopende sprekers. Er komt immers veel kijken bij elektrisch rijden. Want hoeveel kilometers kan ik rijden met zo’n elektrische auto? En moet ik dan een laadpaal bij mijn bedrijf, of juist bij mijn werknemer (of bij mezself) thuis? En subsidie, hoe zit er daarmee?

Het in elektrische bestelbussen gespecialiseerde Maxus laat zijn modellen zien, evenals Renault Trucks. Verder zijn er kennissessies, onder meer door de RAI Vereniging en Bulters Bedrijfswageninrichtingen.

Inschrijven voor het eVANt


Het Bestelauto e-VANt is gratis en volledig online. De bezoeker krijgt een digitaal entreebewijs en voor alle deelnemers is er een leuke verrassing. Bezoekers kunnen onderling met elkaar netwerken. In een speciale bedrijvenomgeving zijn virtuele stands te vinden van de partners en andere deelnemende bedrijven, waar onder andere gechat kan worden met medewerkers van deze bedrijven over specifieke vragen.

Gratis inschrijven voor dit event op 3 februari kan via deze link.

2 reacties op “Online event over elektrische bestelauto’s

 • Jan Verhoeven

  Hallo reactie,

  Ik zou mij graag willen inschrijven voor de online event maar dat gaat niet meer omdat de inschrijving is gesloten, raar als je vandaag (5 Januari) pas de mail van de schildersvak binnen krijgt.
  Ik zou graag mee willen doen omdat ik als zzp-er een Toyota Proace Electric heb gekocht en die deze week heb binnen gekregen, misschien is er nog een mogelijkheid om via jullie toch deel te kunnen nemen aan deze event. Aangezien ik graag mijn redenen van koop en rijden van deze elektrische bus graag wil delen.
  Mvgr. Jan Verhoeven

 • jan maurits

  Dag mijnheer Verhoeven, het lijkt er op dat er iets verkeerd is gegaan. Het bericht over het event dateert van 5 januari VORIG JAAR. De bijdragen op het event, dat op 3 februari werd gehouden, zijn hier terug te zien: https://www.bestelauto.nl/terugkijken/. Leuk dat u een e-wagen rijdt. Bent u schilder? Dan zijn we als SchildersVakkrant misschien wel geïnteresseerd in uw verhaal. Mail ons op schildersvakkrrant@eisma.nl. Met groet, de redactie van SchildersVAK.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Leerlingschilders krijgen gratis SVK-jaarabonnement

Bedrijfsbus op diesel komt straks de stad niet meer in

Gratis houtbouw-webinars voor abonnees Eisma’s schildersmedia

Vink schildert pro deo regenboogpad in Schagen

Nieuwe website plus tijdschrift: ZO!Bouw


Naar archief >