Ga naar hoofdinhoud

Online Bouw Academie presenteert E-learning RGS


In opdracht van de Online Bouw Academie van Eisma Bouwmedia ontwikkelde Daan de Jeu de E-learning RGS. De online cursus is afgeleid van de klassikale opleiding bij Bureau Onderhoud.

“Steeds meer opdrachtgevers en opdrachtnemers omarmen Resultaatgericht Samenwerken. De ontwikkelingen in de markt zorgen ervoor dat zij efficiënter, effectiever en slimmer met de beschikbare middelen bij dak- en gevelonderhoud, renovaties en energetische verbeteringen moeten omgaan. Resultaatgericht samenwerken is een werkwijze die hieraan bijdraagt.”

Introductie

Daan de Jeu, mede-eigenaar en trainer bij Bureau Onderhoud, is stellig over de kracht van resultaatgericht samenwerken (RGS). Hij leidt er jaarlijks dan ook tientallen professionals in op; afkomstig van opdrachtgevers, zoals woningcorporaties, het rijk en vastgoedbeheerders, maar ook van uitvoerende partijen, zoals schilders- en onderhoudsbedrijven.

De Jeu: “De E-learning is een introductie waarin je in een paar uur kennismaakt met wat RGS is en voor je kan betekenen aan zowel opdrachtgevers- als opdrachtnemerszijde. Wil je meer? Dan kom je naar de klassikale training waarin ik de materie verdiep en die als voordeel heeft dat je met elkaar kunt sparren.”

Lees hier het uitgebreide interview met Daan de Jeu.

De E-learning RGS kost 125 euro (ex BTW). Abonnees van Eisma Bouwmedia, waaronder Eisma’s Schildersblad, ontvangen 40 procent korting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Savantis spijkert docenten bij over calculeren

Gratis e-learnings voor wie in quarantaine moet

Video | Schilderen met een geit in je nek

Keuzedeel beroepenwedstrijden krijgt algemener ‘broertje’

Peeters volgt Roza op bij OnderhoudNL


Naar archief >