Ga naar hoofdinhoud

Onderhoudsbedrijf Vios gaat op in Elk


Vios Bouwgroep gaat vanaf oktober op in Elk Groep. Ten grondslag aan deze beslissing ligt een gebrek aan opvolging binnen familiebedrijf Vios. Ook schaalvergroting speelt een rol. Elk, eveneens een familiebedrijf, neemt daarom het merendeel van de aandelen over. Laatste formaliteit is goedkeuring van de mededingingsautoriteit.

Het motto van Elk Groep tijdens een diapresentatie

Vios, gespecialiseerd in onderhoud en renovatie, bestaat sinds 1934 en heeft vestigingen in Utrecht, Amsterdam, Houten en Arnhem. Elk zit in Nijmegen, Gemert, Eindhoven, Enter en Zwijndrecht en werd opgericht in 2000. Door samen te werken, hopen beide partijen te winnen aan innovatie- en slagkracht en zo grotere renovatieprojecten uit te voeren.

De Vios-voormannen Ruud Diks en Aart Verkaik maakten eind vorig jaar kennis met hun collega-directeur Roel van Elk. ‘Met deze overname is de toekomst van Vios en onze medewerkers verzekerd’, zegt Verkaik. ‘Ruud en ik hebben met overtuiging voor Elk Groep gekozen: een partner met een gelijkwaardige visie.’ Van Elk: ‘Vios past binnen onze geen gedoe-filosofie. Wij willen de beste zijn in ons werkveld en vastgoedonderhoud en -renovatie logischer en makkelijker maken.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


John Feimann neemt Van Dam’s Kwastenfabriek over

AkzoNobel doet weer een overname

Arvas neemt Showa-importeur over

AkzoNobel neemt Kansai Paint over

Video | Wouter als razende reporter op de beurs


Naar archief >