Ga naar hoofdinhoud

Nu te zien: voorselectie Nationale SchildersVakprijs


De voorselectie van de Nationale SchildersVakprijs staat online. Liefst 36 projecten wisten de eerste juryschifting te overleven. In totaal verwelkomden we 53 inzendingen, het hoogste aantal sinds 2019.

Het recept is bekend: de voorgeselecteerden zijn ondergebracht in de drie categorieën waarin een prijs te winnen is: decoratie- en restauratieschilderwerk (13 projecten), onderhoudsschilderwerk (15 projecten) en nieuwbouw- en renovatieschilderwerk (8 projecten). Zij maken allemaal kans op een van de negen nominaties; drie per categorie.

De genomineerden presenteren we begin november. Naast de strijd om de categorieën, zijn zij in de race voor de overall- annex juryprijs (dé Nationale SchildersVakprijs 2023). Ook maken ze allemaal kans op de publieksprijs aan de hand van online-stemmen. Tot slot reiken we in samenwerking met USP Marketing Consultancy de klanttevredenheidspluim uit, voor het schildersbedrijf met de meest tevreden opdrachtgever. Op die laatste onderscheiding maken alle voorgeselecteerden kans.

Wie wil genieten van de variëteit van schilderwerk in Nederland, kan zich op onze projectwebsite vergapen aan de voorselectie.

Hoe het er vorig jaar ook alweer aan toeging? Check hier onze terugblik op de editie van 2022, met Barre Verkerke en Ruben van der Kruis als grote winnaars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Publieksprijs NSVP stevent af op fotofinish

Publieksprijs NSVP draait op volle toeren

Kilometers vreten voor topschilderwerk

Genomineerden SchildersVakprijs bekend, stem op je eigen favoriet

NSVP: laat je allerbeste vakwerk zien


Naar archief >