Nog plek bij gratis glascursussen Stolker • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Nog plek bij gratis glascursussen Stolker


Meer weten over het plaatsen van glas, over veiligheidsglas, brandwerende beglazing, of over Monuglas, de isolerende beglazing voor monumenten van StolkerGlass? Het bedrijf biedt in Ede en Nieuwegein gratis cursussen aan over deze onderwerpen.

Over het monumentenglas heeft het bedrijf zelf natuurlijk veel te vertellen, maar de andere cursussen, onder de naam StolkerClass, worden door deskundigen gegeven die niet bij StolkerGlass in dienst zijn: zo verzorgt het Kenniscentrum Glas een cursus over de nieuwste regels en voorschriften bij het plaatsen van glas, compleet met praktijkoefeningen. De cursus over brandwerende en veiligheidsbeglazing worden verzorgd door externe experts Peter van Dijk en Jan Liebeton.

Kennisdelen belangrijk

‘We vinden het belangrijk om onze kennis te delen’, vertelt Ralf van Rijn, hoofd verkoop en marketing. ‘We hebben daarom de samenwerking gezocht met specialisten uit het vakgebied. We vertellen de deelnemers dan ook graag alles over de onderwerpen. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.’

Van vier tot zes

De StolkerClass-sessies worden georganiseerd op de Stolker Glas locaties in Ede en Nieuwegein. De sessies in Ede vinden plaats op 21 januari, 11 februari en 24 maart. De sessies in Nieuwegein vinden plaats op 28 januari, 18 februari en 31 maart. De sessies beginnen om 16:00 en eindigen om 18:00, waarna er nog alle ruimte is om vragen te stellen tijdens een borrel.


Nationale Schildersvakprijs 2020

Meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden is te vinden op de website van het bedrijf.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nationale Schildersvakprijs 2020
.