Actueel

NOA Afbouwvakdag in Utrecht

NOA, brancheorganisatie voor ondernemers in de afbouw, organiseert op donderdag 4 april van 10.00 tot 20.00 uur de AfbouwVakdag in de Werkspoorkathedraal te Utrecht.

Aldaar presenteren zich 120 exposanten met nieuwe technieken, apparatuur, diensten en producten. “Op de grote Nederlandse en internationale bouwbeurzen is er nog zelden een aparte hal voor de afbouw. Het is zoeken tussen de andere aanbieders van bouwmaterieel en dito producten”, vertelt Rob van Boxtel, coördinator van en aanspreekpunt voor de AfbouwVakdag.

De beursvloer is uitverkocht. Al meer dan 1000 bezoekers hebben zich aangemeld. “Met ons event bieden we de afbouw nu een eigen beurs. Onze Afbouwvakdag moet een marktplaats voor inspiratie, kennis delen, netwerken en zakendoen worden.”

De Afbouwvakdag is er, volgens Van Boxtel, niet alleen voor de afbouwers. “Je ziet steeds vaker dat gespecialiseerde ondernemers en aannemers in vaste teams met elkaar optrekken. Het zou mij niet verbazen dat afbouwers hun opdrachtgevers en ketenpartners uitnodigen voor een vakinhoudelijk uitstapje naar Utrecht.”

Een afbouwfeest, noemt Rob van Boxtel de AfbouwVakdag die hij samen met zijn team  voor de branchevereniging NOA organiseert. “Het is een prettige combinatie van noodzaak en vertier. Overigens is het verstandig tijdig aanwezig te zijn in het lezingentheater, zeker als je er per se bij wilt zijn. Want we hebben maar plaats voor vijftig toehoorders.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.