Actueel

Van Wijk neemt Sleper over

Per 1 februari 2019 heeft Van Wijk Vastgoedonderhoud uit De Meern branchegenoot Sleper Schilder- en houtwerken in Utrecht overgenomen. 

Sleper is gespecialiseerd in het onderhoud en restauratie van historische panden. Eigenaar Jaap Sleper:  ‘Ik was al een tijdje op zoek naar een goede partij om het bedrijf voort te zetten,  maar die ook vooral de medewerkers centraal stelt.”

“Zelf wil ik meer tijd besteden aan mijn andere activiteiten; kunst en (monumentaal) vastgoed. Maar voorlopig blijf ik nog betrokken bij de dagelijkse gang van zaken. Ik ben heel blij dat Van Wijk mijn bedrijf over heeft genomen en het gaat voortzetten”, aldus Sleper.

Ellert Janssen, algemeen directeur bij Van Wijk is trots: “Sleper is een pareltje dat wij aan onze onderneming hebben kunnen toevoegen. Waarmee we toegang krijgen tot de monumentenmarkt èn onze bestaande klanten iets extra’s bieden in hoogwaardig vakmanschap.”

Sleper Schilder- en houtwerken blijft actief onder haar eigen naam maar zal binnenkort verhuizen naar het bedrijfspand van Van Wijk Vastgoedonderhoud in De Meern.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.