Actueel

Start Sikkens Kleurinitiatief NL voor scholen

6

Medewerkers van verfproducent Sikkens gaan dit schooljaar aan vele basisscholen een gratis schilderbeurt aanbieden. Dit zogenoemde Sikkens Kleurinitiatief NL start vandaag op basisschool Mobiel in Amsterdam Zuidoost.

Sikkens Kleurinitiatief NL is voortgekomen uit de wens van medewerkers om in hun directe omgeving actief te zijn met een maatschappelijk initiatief.  Zij verrassen zelf een basisschool en gaan in gesprek om vast te stellen of er behoefte is aan een kleurrijke opfrisbeurt, bijvoorbeeld voor een klaslokaal, aula of gang.

Alle schoolkinderen, te beginnen die van basisschool Mobiel, krijgen naast een mooi geschilderde ruimte, ook een educatiepakket, les over kleur én ze maken kennis met het ambachtelijk schildersvak. Sikkens verzorgt het totale project, van kleuradvies en verf tot en met de volledige uitvoering van de schilderbeurt.

Sikkens 3

6 reacties op “Start Sikkens Kleurinitiatief NL voor scholen

 1. Ruud schreef:

  Nobel en goed iinitiatief

  • Thi schreef:

   Beste Ruud,

   Bij Sikkens doen ze er alles voor om een beetje omzet te draaien !

   Of…. ze apen dingen na van andere producenten.

   En hoe dat komt…. ze hebben zichzelf als merk in de etalage gexzet !

 2. Paul schreef:

  Je zal de school maar in onderhoud hebben. Weer stukje winterschilderwerk van de markt.

 3. Freek schreef:

  Sikkens is de weg helemaal kwijt. Ze hebben de trein gemist op het gebied van de verbeteringen op verftechnisch gebied (u weet wel, verf die óf niet wil drogen, óf te snel wil drogen, óf zelf als schilder allerlei toeslagstofjes moet toevoegen etc.) en gaan nu ook nog hun klanten (de schildersbedrijven dus) voor de voeten lopen. Ikzelf denk dat het verfmerk Sikkens een beetje passé is.

  • ˄MS schreef:

   Goedenmiddag Freek,

   Wij begrijpen uit uw reactie dat u onprettige ervaringen heeft met onze producten en diensten. Graag komen wij hierover met u in gesprek. wilt u via info@sikkens.nl uw naam en telefoonnummer doorgeven (o.v.v. reactie SchildersVak)? Dan nemen wij spoedig contact met u op.

   Met vriendelijke groet,
   namens Sikkens
   ˄MS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.