Ga naar hoofdinhoud

Skyworks overgenomen


De Skyworks groep, verkoop en verhuur van professioneel klimmateriaal, is
overgenomen door Zarges-Tubesca, wereldwijd marktleider in klimmateriaal.

De groep, met een omzet van ongeveer 320 miljoen euro, die naar ca. 60 landen exporteert, heeft eigen productiebedrijven in verschillende Europese landen en 10 dochterbedrijven in Europa, de Verenigde Staten en India.
 
Expansie
De overname van de Skyworks groep , die werk biedt aan ruim 200 medewerkers en een omzet heeft van ca. 20 miljoen euro, past binnen het huidige expansiebeleid van Zarges-Tubesca.
 
Het zittende Skyworks-management blijft na de overname aan. Ook de naam Skyworks zal worden gehandhaafd.
 
Investering
Voormalig eigenaar van Skyworks, de heer R.A.J. Goes (63), is bijzonder tevreden over de overname en de groei- en investeringsplannen die daaruit in de nabije toekomst voortvloeien.
 
De overname brengt Skyworks van de top in Nederland naar de internationale top. De overname door de nummer 1 in de wereld van klimmaterialen biedt ongekende kansen voor Skyworks, aldus de oprichter van Skyworks.
 
Naast een versteviging van de Nederlandse concurrentiepositie biedt de overname ook tal van voordelen voor klanten, medewerkers en leveranciers van Skyworks.
 
Breder productaanbod
Zarges-Tubesca verklaart dat de overname uitstekend past binnen de internationale groeistrategie van hun bedrijf. Er is het volste vertrouwen in de verdere ontwikkeling van Skyworks.
 
Door de toegang tot het volledige produktenpakket en de productiefaciliteiten van de Zarges-Tubesca groep,  kan het bedrijf profiteren van een breder productaanbod.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Limitless is kleur van het jaar 2024 bij PPG

Instructiemiddag VeiligmetVerf.nl-tool

Schilder en glaszetter zijn ‘kansberoepen’

Paintbox moet particulier beter laten schilderen

Leidse schilder wint strijd om beste volkszanger


Naar archief >