Nieuws

Twee nieuwe video’s over het schildersleven, deze week op ons YouTube kanaal SchildersVAKTV: nagenieten van de ‘Nationale Schildersdag’, volgens Sigma, en een mooi project voor Volendammer schilders.

Hoe ze in het Sigma Service Center in alle vroegte de taart klaar zetten en de posters ophingen, hoe ze daarna de presentjes klaar zetten en ze in de auto laadden, en hoe ze daarna de boer opgingen, ook met een award in de hand, in dit geval voor de ‘Netste Schilder van Nederland’. SchildersVAKTV was erbij en maakte er een video van.

De Volendamse schilders van het in Edam gevestigde bedrijf Het Schildersgilde hebben zo vroeg in het jaar al een fijne buitenklus: de voormalige orangerie en het koetshuis van landgoed Beeckestijn in Velsen-Zuid krijgen een stevige schilderbeurt. Werk waarvan directeur Ruud Plat oprecht kan genieten.

SchildersVAKTV is het YouTube-kanaal van SchildersVAK.nl. Je kunt je gratis op het kanaal abonneren (klik op de rode knop ‘abonneren’). Als je dan ook op het belletje klikt (het plaatje van een belletje) krijg je steeds een alert als er weer een nieuwe video online staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.