Nieuws

’s Lands meest matige bouwkeet

Seebregts Timmerwerken uit Hengelo heeft de landelijke verkiezing van de ‘Meest Matige Bouwkeet’ gewonnen. Het bedrijf wint daarmee een gepimpte schaftkeet die het niets aan luxe ontbreekt.

Een stinkende of slecht onderhouden bouwkeet. Wie in de bouw- en schildersbranche werkt, herkent een dergelijke accommodatie uit eigen ervaring vast wel.

Building Heroes, bemiddelaar en opleider van professionals in bouw, infra en vastgoed, besloot daarom een verkiezing te organiseren. “Onze missie is om de bouwketen te verbeteren. Dat gaan we nu op een vrij letterlijke manier doen: door een luxe bouwkeet, met alles erop en eraan, weg te geven. Zodat pauzes worden doorgebracht in het comfort die de professional in de bouw verdient”, legt Willem Molengraaf van Building Heroes uit.

Seebregts bouwkeet wist maar liefst 2.103 van de 4.004 stemmen in de wacht te slepen. Michael Seebregts van het winnende bedrijf is er blij mee. “Deze gepimpte bouwkeet heeft alles wat we nodig hebben om ons werk zo goed mogelijk te doen”, glimlacht hij.

Seebregts ‘doopt’ zijn nieuwe keet

Bekijk hier een filmpje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.