Nieuws

Profielmeter maakt keuze neuslat kinderspel

Hoe simpel kan het zijn? Is de neuslat bij het kozijn aan vervanging toe, dan bepaalt de schilder en glaszetter met de profielmeter nu supersnel en nauwkeurig het juiste type en de maat.

De uitvinder en leverancier van steenvezelprofielen Ventistone ontwikkelde een klein liniaaltje dat schilders en glaszetters gemak, tijdwinst en precisie oplevert bij het inmeten. De profielmeter is gratis verkrijgbaar bij Ventistone en af te halen op haar stand tijdens de komende S.G.A. Vakdagen, of bij 38 vestigingen van verfgroothandels in het land.

De profielmeter is nieuw en welkom gereedschap voor iedere schilder en glaszetter. Het is een kunststof liniaal waarmee de keuze van de neuslat een fluitje van een cent wordt. Het is universeel bruikbaar voor alle soorten neuslatten. Met de handige inkeping druk je de profielmeter tegen de binnenkant van de neus in de juiste hoek van de onderdorpel. Je bepaalt de afmeting van de neuslat via de maatvoering op de liniaal. Bij Ventistone staat precisie voorop, ook bij het inmeten.

S.G.A. Vakdagen

Op 6, 7 en 8 november staat Ventistone op de S.G.A. Vakdagen in Gorinchem. Op stand B105 presenteert het bedrijf haar systeem dat houtrotschade voorkomt en houtconstructies drooghoudt met duurzame steenvezel profielen. De profielmeter kan gratis op de stand worden afgehaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.