Nieuws

Prijs voor ‘Koninklijke Stallen’

Het schildersproject ‘Koninklijke Stallen’ in Apeldoorn, uitgevoerd door Schildersbedrijf Albert Verhoeven in Arnhem, heeft de Schildersvakprijs 2008 gewonnen. De publieksprijs ging naar ‘SS Rotterdam’, door Smits Vastgoedzorg in Rotterdam.

Het schildersproject ‘Koninklijke Stallen' in Apeldoorn, uitgevoerd door Schildersbedrijf Albert Verhoeven in Arnhem, heeft de Schildersvakprijs 2008 gewonnen. De publieksprijs ging naar ‘SS Rotterdam', door Smits Vastgoedzorg in Rotterdam.


Vlnr. Pieter Balkenende( schildersbedrijf Albert Verhoeven), Frits Smits(Smits Vastgoedzorg), medewerker van Verhoeven met prijs.

De Schildersvakprijs, een initiatief van de Schildersvakkrant, werd dinsdag tijdens de eerste dag van de SGA Vakagen in Gorinchem uitgereikt. Alle 10 de genomineerde projecten, uit een totaal van 42 inzendingen, werden middels een filmpje voor het voetlicht gebracht, waarna de winnaar bekend werd gemaakt.

Prijs Vakjury
De vakjury was lovend over de veelheid aan technieken die waren gebruikt door Schildersbedrijf Albert Verhoeven bij de realisering van het project ‘Koninklijke Stallen' op paleis Het Loo in Apeldoorn. "Dit schilderwerk prikkelt alle zintuigen. Er is een topprestatie geleverd", aldus het juryrapport.

Publieksprijs
Via de website www.schildersvakprijs.nl, waar de 10 genomineerde projecten de afgelopen maand werden gepresenteerd, zijn in totaal 2950 stemmen uitgebracht. De meeste stemmen gingen naar het project ‘SS Rotterdam' op de kop van Katendrecht. Smits Vastgoedzorg uit Rotterdam, die de publieksprijs mee naar huis mocht nemen, verzorgde al het schilderwerk van de complete buitenschil van dit indrukwekkende schip.
De vakjury bestond uit: Jan Maurits Schouten (SchildersVakkrant, voorzitter), Evelyne Merkx (architect, Merkx + Girod), Antoinette Van de Wal (kleurdeskundige, Rescura), Edwin Groot (directeur Klantgericht Bouwen) en Johans Ariëns (directeur-eigenaar Ariens vastgoedonderhoud en Seuren Glasservice).

Overzicht van alle 10 genomineerde projecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.