Actueel

Jury NSVP 2019 compleet

1

Ze hebben er zin in en kunnen niet wachten om te beginnen: de samenstelling van de jury van de Nationale SchildersVakprijs 2019 is onlangs rondgekomen.

Nieuw toegetreden tot de jury, die vanaf september dit jaar de mooiste schilderprojecten gaat beoordelen, voorselecteren, nomineren en belonen, zijn Bert Harsevoort en Léon Krom. Zij zijn beide werkzaam bij AHA-adviseurs, een onafhankelijk verftechnisch adviesbureau in Staphorst. Harsevoort kreeg enige jaren terug bekendheid met zijn ‘Verfkompas’, een handboek waarin hij de resultaten van zijn onafhankelijke testen van verfsystemen bekend maakte. Harsevoort: ‘Wij zijn in ons dagelijks werk heel veel bezig met het keuren van ‘gemiddeld’ schilderwerk, vaak binnen RGS-contracten. Het lijkt ons geweldig om mee te mogen oordelen over de mooiste schilderprojecten van Nederland.’

Verder bestaat de jury dit jaar uit ‘oude’ bekenden: Gert-jan Lindhout, van het vastgoedonderhoudsbedrijf Lindhout Schilders met hoofdvestiging in Bergen-op-Zoom, Mark van Boxtel, van het gelijknamige (zzp) schildersbedrijf in Volkel, Dirk Boersma van schildersbedrijf Vakwerkhuis in Woudenberg en Randolph Algera van Art-Decor in Heerenveen.Het gezelschap wordt gecompleteerd door Wouter Mooij, hoofdredacteur van Eisma’s Schildersblad, en Jan Maurits Schouten, hoofdredacteur van SchildersVakkrant, Schildersvak.nl en SchildersVAKTV.

De inschrijving voor schilderprojecten is inmiddels in volle gang. Schildersbedrijven kunnen hun mooiste projecten (opgeleverd tussen 1 september 2018 en 1 spetember 2019) inzenden viahet inschrijfformulier op www.schildersvakprijs.nl.

1 reactie op “Jury NSVP 2019 compleet

  1. Levert schreef:

    Wie zijn nu de toegetreden leden want op de site staan 2 foto’s maar geen tekst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.