Actueel

Inspirerende werkgevers gezocht

Duizend Haagse jongeren worden op zaterdag 8 september tijdens het carrière-evenement Boost Your Future uitgedaagd op zoek te gaan naar inspirerende werkgevers uit de regio.

Boost Your Future is het carrière-evenement voor starters waarbij Haagse jongeren worden gemotiveerd om hun professionele toekomst in te richten. Het event beleeft zijn vierde editie.

Ook op deze editie dagen veertig werkgevers uit de regio meer dan duizend jongeren uit om tijdens het evenement grenzen te verleggen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Steeds meer Haagse jongeren zijn zoekende en de gemeente Den Haag biedt ze, samen met vooruitstrevende werkgevers, graag een steuntje in de rug om uit hun comfortzone te stappen en te groeien door doen.

Onder andere de schildersbranche, die zit te springen om personeel, geeft acte de présence op het evenement.

Alle middelen voor het vinden van de juiste baan zijn terug te vinden bij Boost Your Future, aldus de organisatoren. Zo bieden de aanwezige werkgevers de jongeren – behalve een nadere kennismaking – diverse activiteiten en motiverende kennissessies.

Het is voor elk bedrijf/organisatie met minimaal vijf vacatures en een creatief programma bij de stand mogelijk om deel te nemen aan Boost Your Future. Bedrijven met minder dan vijf vacatures mogen zich presenteren bij het Werkgevers Service Punt op het event.

Na afloop van het evenement worden de resultaten van de kennismakingen met de Haagse jongeren gedeeld. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.