Mens en bedrijf

GlansGarant op ruim 80 leden

De schilderabonnementenorganisatie GlansGarant sloot onlangs met een feestelijke bijeenkomst een succesvol jaar af. In 2015 sloten zich 23 schildersbedrijven bij de formule aan, waardoor het totaal nu op ruim 80 is gekomen.

Tijdens de traditonele eindejaarsbijeenkomst reikte de organisatie, die onder leiding staat van Heino Bouman, een aantal awards uit.

De prijs voor de hoogste conversie ging naar Schildersbedrijf Ghering uit Tilburg. Liefst 80% van de offerteaanvragen voor een onderhoudscontract wist het bedrijf om te zetten in een contract.

Het bedrijf met de hoogste klantwaardering was Plender Totaal Onderhoud uit Kampen. Klanten van GlansGarant waardeerden de schilders uit Kampen met liefst een 9,2. Veel GalnsGarantleden worden goed gewaardeerd: 26 schildersbedrijven die hoger scoorden dan een 8,5.

De prijs voor het bedrijf dat de meeste nieuwe contracten afsloot, ging voor het vierde jaar in successie naar Glans Garant Regio West uit Heemskerk (met directeur Hendrik Nijenhuis, links op de foto naast Heino Bouman) Dit schildersbedrijf werkt uitsluitend met GlansGarant contracten.

De laatste onderscheiding viel in de categorie ‘Beste starter’. Die ging naar Hengeveld Schilderwerken uit Anna Palouwna.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.