Nieuws

Eisma neemt Houtblad over

Na de recente overname van het vakblad Houtwereld, dat zich richt op de houtbranche, neemt uitgeverij Eisma Media Groep nu ook het Houtblad over, een magazine dat zich richt op opdrachtgevers, adviseurs en architecten.

De twee bladen waren in handen van verschillende uitgevers. Door de twee acquisities brengt Eisma ze nu samen en verwerft zich daarmee een interessante positie in het hout- en meubelsegment.

Houtwereld is van de twee een echt branche-vakblad voor de complete branche en schrijft artikelen die interessant zijn voor de handel, de industrie (timmerfabrieken, trappenfabrieken, deurenfabrieken, palletfabrieken, houtbewerkers, prefab-fabrikanten, hout(skelet)bouwers), voor toeleveranciers én toepassers (aannemers, voorschrijvers, architecten).

Het Houtblad is meer een blad ten bate van de houtsector. Het wil het gebruik van hout stimuleren en verwerkers inspireren. Het blas weerspiegelt de veelzijdigheid van hout en de talloze mogelijkheden die hout biedt. Het Houtblad besteedt aandacht aan architectuur, constructieve en bouwfysische aspecten, onderwijs, ambachtelijke en artistieke toepassingen.

Eisma is al uitgever van een groot aantal vakbladen en websites voor de bouwsector, waaronder SchildersVAK.nl, maar ook Eisma’s Schildersblad, SchildersVakkrant, ArchitectuurNL, Bouwwereld, Zzp’er in de bouw, Aannemer, Installatie en Sanitair Magazine en Bouwproducten.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.