Mens en bedrijf

De Boer nieuwe voorzitter OLNS

1

Hanny Kuin is na ruim 10 jaar afgetreden als voorzitter van de vereniging van gediplomeerde Oud-Leerlingen der Nationale Schildersschool (Olns) in Utrecht, sinds 1974 het Nimeto genaamd. Mirella de Boer neemt de voorzittershamer over.

De Boer was eerder algemeen Olns-bestuurslid en werd unaniem tot nieuwe voorzitter gekozen.  Zij volgde eerder de opleiding ‘Interieur Decoratie Exterieur Bescherming’ aan het Nimeto en is nu al jarenlang zzp’er onder de naam Mirakel Decoratie Schilderwerken. “Met veel plezier breng ik dagelijks het praktische en esthetische samen in decoratie-, restauratie- en onderhoudschilderwerk”, aldus De Boer.

Behalve Kuin nam ook secretaris Robert Koning afscheid van het Olns-bestuur. Zijn opvolger is Tjeerd Hagen. Olns is een vereniging die is opgericht voor en door gediplomeerde Oud-Leerlingen der Nationale Schildersschool. Vanaf 1925 heeft de vereniging zich ingezet voor de schildersbedrijfstak. Het is niet alleen een ontmoetingplaats voor oud-leerlingen en vakgenoten, het is ook een platform bij ervaringsuitwisselingen en kennisoverdracht.

1 reactie op “De Boer nieuwe voorzitter OLNS

  1. Marilyn de boer schreef:

    Gaaf hoor mi, m’n dochter als nieuwe voorzitter van de Oud leerlingen vereniging……XXX van een trotse moeder, en successels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.