Mens en bedrijf

CitySense in SPS-verf gezet

De bijzondere evenementenlocatie CitySense heeft haar deuren geopend in de Utrechtse binnenstad. Drie maanden lang werd er hard gewerkt om een transformatie van het voormalige Jacobitheater te realiseren. Een project waar beleving en kwaliteit bepalend zijn en waarbij is gekozen voor het gebruik van SPS-verven.

Schildersbedrijf Van Dinteren uit Harmelen nam de klus aan en met de professionele verfgroothandel Bevela en technisch adviseurs van SPS bv in de arm voor verfadvies werd dit project voorzien van een indrukwekkende make-over. Voor de muurafwerking is gekozen voor SPS Unimat, een hoogwaardige, extra matte muurverf met een optimale vloei, in combinatie met de duurzame en reinigbare SPS Muurvernis Mat. Voor de deuren en kozijnen werd SPS Zijdeglanslak PU-A  toegepast. Met deze watergedragen lak is het multifunctionele CitySense gegarandeerd van een krasvaste afwerking met een perfect kleur- en glansbehoud. Deze drie producten garanderen een duurzame en decoratieve afwerking, exact wat deze locatie nodig heeft.

Door de intensieve samenwerking van schilder, grossier en producent heeft CitySense een kwalitatief hoogwaardige uitstraling gekregen. Met ongeveer 330m² ter beschikking en ruimte voor 350 personen is CitySense een perfecte locatie voor bijvoorbeeld congressen, (product-)presentatie, bedrijfsfeesten en gala’s waar beleving en het prikkelen van de zintuigen centraal staat.

SPS

SPS is sinds de oprichting in 1975 uitgegroeid tot een toonaangevende producent en leverancier van sierpleisters, (muur)verven en lakken in Nederland en ver daarbuiten. Het bedrijf heeft zich de laatste jaren behoorlijk ontwikkeld met, naast een professioneel assortiment, een uitgebreid team technisch adviseurs, een afdeling advies en opleiding en een nieuw opleidingscentrum met praktijkruimte.

SPS richt zich op vier verschillende segmenten in de markt, namelijk de professionele schilder, professionele stukadoor, DHZ-markt en industrie. In deze segmenten biedt SPS bv naast een grote diversiteit aan producten en concepten ook de juiste professionele ondersteuning. Verder worden voor diverse industriële toepassingen custom-made producten ontwikkeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.