Actueel

Anker Stuy Friese Onderneming van het jaar

Anker Stuy Verven is gekozen tot Friese Onderneming van het jaar 2016. Dat werd gisteravond bekend tijdens de spannende finaledag van deze jaarlijkse Verkiezing in de Elfstedenhal te Leeuwarden.

De Friese verffabriek scoorde van alle finalisten het beste op verschillende aspecten, zoals people, planet en profit. Zowel voor het publiek als voor de jury bleek Anker Stuy Verven de winnaar te zijn. De jury was onder de indruk van de organisatie, hun innovatiekracht en het groeivermogen.

“Anker Stuy Verven is volgens de jury winnaar omdat ze zeer innovatief zijn, verandervaardig, duurzaam, enorm energiek, een paradepaardje voor ons Friese MKB. Een bedrijf dat echt kleur geeft aan onze provincie.” (Sander de Rouwe, Gedeputeerde Provincie Friesland)

VFO prijs

Het is inmiddels een jaarlijkse traditie, de Verkiezing Friese Onderneming van het jaar. Al sinds 1989 wordt ieder jaar deze ondernemingsprijs uitgereikt aan de beste Friese onderneming. Winnaar word je niet zomaar, hier gaan een aantal finalerondes aan vooraf.

Na een financiële en organisatorische scan, de halve finale met pitches van de genomineerden en het bedrijfsbezoek van jury was het afgelopen dinsdag 19 april tijd voor de finale. Hier kregen de drie finalisten de laatste mogelijkheid om zichzelf te presenteren en zowel de jury als de bezoekers te overtuigen van hun onderscheidend vermogen.

Anker Stuy Verven

Het familiebedrijf Anker Stuy maakt al sinds 1946 bijzondere verfoplossingen voor verschillende ondergronden. Alle producten worden met passie gemaakt en met respect voor mens en milieu. Duurzame innovatie zit in de genen van Anker Stuy, de Seramic Lightcoating als lumineus voorbeeld. Continu vernieuwen vergt een grote fascinatie voor alle facetten van het product. De kwaliteit wordt herkend: Anker Stuy acteert nationaal en internationaal.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.