Branche

Altrex betrekt grotere distributiehal

Altrex heeft zijn distributiecentrum in Zwolle met 4.000 vierkante meter uitgebreid. Ook zijn er zes- laad en losplaatsen bijgekomen. Met deze expansie wil de producent van klimmaterieel tegemoet komen aan de internationale groei die het bedrijf doormaakt en de ambities om door te groeien.

De hal op bedrijventerrein Hessenpoort beslaat nu 12.000 vierkante meter. Altrex levert materieel als ladders, trappen, steigers en handbruggen in meer dan zestig landen wereldwijd. Mede door de komst van een aantal grote, nieuwe internationale klanten als Kiloutou, Boels UK en het Duitse HKL Baumaschinen is de groei groter gebleken dan verwacht.

Omdat Altrex ook binnen Nederland steeds betere handel heeft, is vorig jaar besloten het distributiecentrum uit te breiden. ‘Hierdoor zijn we in staat de stroom exportzendingen slimmer te organiseren’, verklaart manager Gerko Arends van Altrex. ‘Daarnaast geeft dit ons direct de mogelijkheid de interne goederstroom te optimaliseren. Door deze uitbreiding kunnen we onze klanten, nationaal én internationaal, nog beter bedienen. En kunnen we het hoogste betrouwbaarheidsniveau blijven garanderen.’

Een kijkje ín het nieuwe distributiecentrum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.