Nieuws

Aftermovie ‘Schilders van Morgen’

In totaal kwamen 11 oktober ruim 35 schilders en aanverwante beroepsbeoefenaren af op het event ‘Schilders van Morgen’ in Dokkum. Deze aftermovie geeft een aardige impressie.

De drie initiatiefnemers – Probo, Anker Stuy Verven en GlazzPro – spreken van “een zeer geslaagd event!” In eerste instantie was wel gehoopt op een iets grotere opkomst, maar daar stond tegenover dat de mensen die de moeite hadden genomen om naar het printbedrijf voor resellers in Dokkum af te reizen zeer betrokken en geïnteresseerd waren.

Positieve feedback

“We hebben veel positieve feedback gekregen”, stelt Melissa
Zijlstra van Probo. “Opmerkingen als: ‘Een vruchtbare middag’ – ‘Dit wisten we
nog niet!’ en ‘Zeer interessant’.”

Innovaties

Tijdens ‘Schilders van Morgen’ konden schilders kennisnemen van innovaties op het gebied van verf, glas en digitaal geprint behang. Het programma bestond uit demo’s, praktische workshops en presentaties. Kernwoorden: innovatie, inspiratie, kennisverbreding en -verdieping.

Zo liet Anker Stuy Verven de aanwezigen kennismaken met natuurlijke verf op basis van lijnolie, GlazzPro toonde verschillende decoratieve glazen wandoplossingen en Probo legde het accent op haar egaliserende en heavy duty behangsoorten. Deze kunnen worden voorzien van een grootformaat digitale print.

Daarnaast was er de mogelijkheid voor rondleiding door het printbedrijf in Dokkum. Het event werd afgesloten met een vrijdagmiddagborrel, inclusief proeverij, in Brouwerij Dockum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.