Actueel

Nieuwe opleidingen Caparol Academy

De Caparol Academy heeft het nieuwe opleidingsprogramma voor verwerkers, opdrachtgevers en architecten in het winterseizoen van 2016-2017 uitgebreid met twee nieuwe opleidingen.

 

Het programma is uitgebreid met de opleiding inspectie van ondergronden en schilderwerk waarin aandacht wordt besteed aan de inspectie en beoordeling van ondergronden en de nodige maatregelen hierop.

 

Daarnaast is de opleiding duurzaamheid in de praktijk toegevoegd. Tijdens deze opleiding wordt aandacht besteed aan de normen, keurmerken en eisen die gesteld worden op het gebied van schilderwerk. Ook wordt er dieper ingegaan over hoe de vakman met verfproducten een positieve bijdrage kan leveren op het gebied van duurzaamheid.

 

Praktijk vs theorie

Tijdens de opleidingen gaan de cursisten zelf aan de slag in de vernieuwde praktijkruimte, maar ook worden er demonstraties van producten gegeven tijdens spuittechnieken, decoratieve afwerkingen, gevelisolatie en vloeren en beton. Daarnaast zijn er ook een aantal diepgaande theoretische opleidingen om de kennis van elke professional te updaten. Denk hierbij aan muurverven en monumentenzorg.

 

Meer info over het totale opleidingsaanbod staat in een brochure, die aan te vragen is via www.caparol.nl/academy.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.