Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe brochure ‘RGS voor opdrachtnemers’


Bouwend Nederland brengt een nieuwe brochure uit: 'RGS voor opdrachtnemers'. Deze uitgave moet bouwers, onderhoudspartners, installateurs, dakaannemers e.a. helpen om meer te weten te komen over Resultaatgericht Samenwerken en de mogelijkheden op dat vlak.

In de samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers is nog een wereld te winnen. Daarom kiezen vastgoedbeheerders, bouw- en vastgoedonderhoudsbedrijven steeds vaker voor RGS, stelt Bouwend Nederland.

Het is, volgens hen, een bewezen kostenbesparende en resultaatgerichte manier van werken.

Bij RGS werken alle ketenpartners samen aan slimme en optimale bouw- en onderhoudsplannen, passend bij de vraagspecificatie en het budget van een opdrachtgever. Randvoorwaarde is een combinatie van investeren in technische, proces- en sociale innovatie en waarborgen van continuïteit. Daarmee ontstaat een keten van experts die elkaar uitdaagt en samen innoveert.

De toekomstige maatschappelijke vastgoedopgave is omvangrijk. De totale investering in nieuwbouw van woningen en utiliteitsbouw bedroeg in Nederland in 2022 circa 30,6 miljard euro.

De totale onderhouds- en verbeterproductie in de woning- en utiliteitsbouw bedroeg in 2022 circa 34,6 miljard euro. ‘Duurzaam samenwerken, zoals bij RGS, is volgens ons de beste route om kansen te benutten en deze enorme vastgoedopgave in goede banen te leiden’, stelt Bouwend Nederland.

De nieuwe brochure moet opdrachtnemers de ogen op dat gebied openen. Deze is te verkrijgen via Bouwend Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Hooghoed nieuwe voorzitter Vakgroep Glas

Tweede mbo-opleiding Glaszetter met elf deelnemers

Eerste Kamer vraagt om uitstel Wkb

Technodagen schotelen schilders kennissessies voor

Vlakglaswerknemers plussen maandelijks 200 euro


Naar archief >