Actueel

Nieuw lesboek over RGS-projectuitvoering

Een grotere klanttevredenheid, een hogere efficiëntie en lagere kosten. Dat is wat Resultaatgericht samenwerken (RGS) beoogt. Savantis heeft, in samenwerking met ROC Nijmegen en Deltion College, een nieuw boek als lesmateriaal uitgegeven voor een keuzedeel over dit thema.

De uitgave is ontwikkeld voor mbo-studenten, maar is ook zeer geschikt voor professionals die meer inzicht willen krijgen in RGS. Volgens Savantis hebben professionals in de sector Schilderen en Onderhoud met het boek ‘Resultaatgericht samenwerken (projectuitvoering)’ een bondig en compleet naslagwerk tot hun beschikking.

In het boek komt de gehele projectuitvoering aan bod. Aan de hand van herkenbare praktijkvoorbeelden worden de verschillende fasen van het proces toegelicht. De teksten zijn kort en eenvoudig en worden ondersteund met afbeeldingen en schema’s.

Het boek bevat ook praktijkopdrachten om praktisch met de theorie aan de slag te gaan en te ervaren hoe RGS in zijn werk gaat. Het keuzedeel Resultaatgericht samenwerken (K0193) is gekoppeld aan de kwalificaties Gezel schilder (niveau 3) en Uitvoerder (niveau 4) en te bestellen via de webshop van Savantis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.