Ga naar hoofdinhoud

Minister De Jonge opent BouwBeurs 2023


Minister Hugo de Jonge voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening zal op maandagochtend 6 februari de vijfdaagse BouwBeurs in Jaarbeurs Utrecht officieel openen en een toespraak houden.

Hugo de Jonge Beeld: ©RVD – Valerie Kuypers en Martijn Beekman

De BouwBeurs is ’s lands grootste bouwevent en vindt – mede omdat de coronapandemie roet in het eten gooide – na vier jaar eindelijk weer plaats. De beurs zet zich dit jaar stevig op de kaart met thema’s als circulariteit, industrialisering en digitalisering.

​Stikstof, de energiecrisis, de druk op de bouw om per 2050 CO2-neutraal te zijn, het maakt dat we allemaal de urgentie voelen om samen te werken en kennis en ervaring uit te wisselen, stelt de beursorganisatie. Het ziet de BouwBeurs als hét platform om de markt te verbinden.

De tijd dat er op de BouwBeurs een ‘verfhal’ was ingericht waarin vele verffabrikanten exposeerden, is voorbij. Het grootste deel van de verfindustrie kiest tegenwoordig liever voor andere podia. Sikkens Bouwverven is ditmaal het enige verfmerk met een stand (hal 7-F121) op de beursvloer in Utrecht en zet vooral het – samen met Polyfilla Pro ontwikkelde – Garantiekozijn in de schijnwerpers.

Toch is er voor de schilders- en vastgoedonderhoudsbranche nog voldoende te zien en te beleven op de beursvloer. Lees hier meer over het beursprogramma en de exposanten.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


‘Heren’ van het schildersvak blazen 125 kaarsjes uit

Decoratieve technieken en kunst op event Boss Art Deco

Mbo-schildersopleidingen bieden Open Huisdagen

‘Ondernemingsklimaat in Nederland verder verslechterd’

Predicaat Hofleverancier voor Van Es Glas en Verf


Naar archief >