Actueel

Global-verf nu ook in Azië

Verffabrikant Global Paint Products in Boven-Leeuwen is een samenwerking zijn aangegaan met het Chinese bedrijf Taiho Paints, een van de grootste verffabrikanten in Azië. Taiho gaat de producten van Global in China verkopen.

Met een traditionele ceremonie werd op 13 juni in het Grand Oriental Hotel in Guangdong (China), de samenwerking bezegeld. Taiho Paints staat in de top 60 van `s werelds grootste verffabrikanten en is operatief in China, Japan, Taiwan en op Samoa.

De samenwerking houdt in dat Taiho Paints de exclusieve distributeur wordt van de producten van Global Paint Products voor de Chinese markt. Volgens Global Paints was Taiho Paints al langer op zoek naar een Europese partner om daarmee de eigen positie op de Chinese markt te versterken. Na een uitgebreid samenwerkingsonderzoek bleek Global Paint de beste match. Belangrijk bij deze keuze waren de professionele kwaliteit van de producten, de duurzaamheid en aandacht voor het milieu, de innovaties van het bedrijf en de flexibiliteit.

Global Paint heeft een eigen vestiging in Zuid-Amerika, op Curacao, en kan dus nu zeggen dat zijn verven op drie continenten verkrijgbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.