Actueel

De Vos Verf nu ook bij vergroothandel Delfzijl

De Haagse verffabrikant De Vos Verf wordt steeds ruimer verkrijgbaar. Sinds kort is het complete assortiment ook in Noord-oost Groningen te koop, bij Verfgroothandel Delfzijl.

De Delfzijlse winkel voor professionele schilders, die sinds februari van dit jaar bestaat, heeft een kleurenmengsysteem van de De Vos verf aangeschaft en kan dus direct op kleur leveren. De groothandel voert het complete assortiment van de Haagse verffabriek, de Glazol lakken, de Fluwex muurverven en ook de plamuren onder de merknaam Planol.

De Vos Verf heeft eigen vestigingen in Den Haag (waar de fabriek staat), in Scheveningen, in Haarlem, in Schiedam en in Brummen. Daarnaast zijn er steeds meer groothandelaren en vbs-zaken die producten van De Vos in het assortiment opnemen. Delfzijl is verreweg het noordelijkste verkooppunt, de dichtstbijzijnde andere plaatsen waar de Noordelijke schilder De Vos-verf kan krijgen zijn Sneek en Tuk (bij Steenwijk).

Op de foto: rechts Paul de Vos, directeur van De Vos verf en links Freek de Groot, eigenaar van Verfgroothandel Delfzijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.