Mens en bedrijf

Copperant verkrijgbaar bij Workerz

Het biobased verfmerk Copperant is sinds kort ook online verkrijgbaar. Daartoe sloot het moederbedrijf, Baril Coatings, een overeenkomst met Workerz, een online grothandel met bouwproducten.

Copperant zegt na een uitgebreide selectie besloten te hebben om met Workerz, een online groothandel voor de bouw, in zee te gaan. Daarbij speelde een belangrijke rol dat bij Workerz service en ondersteuning van klanten een grote rol speelt. De organisatie heeft hiervoor eigen adviseurs in dienst ‘met de kennis en kunde die passen bij het Copperant-merk’.

Workerz heeft een landelijke dekking en focust op de professionele vakman. Via Workerz zijn ook non-paint artikelen te bestellen in één levering.
Bestellen kan dag en nacht via de webshop workerz.nl, zoals bij alle webships. Maar daarnaast is het bij Workerz mogelijk om op werkdagen van 07.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 07.00u tot 13.00 uur contact op te nemen voor advies, service en ondersteuning over de producten. Vaste klanten hebben een eigen Workerz-adviseur. Als de bestelling en betaling op een werkdag voor 12.00 uur is afgerond, dan worden de Copperant-producten de volgende werkdag of op een zaterdag bezorgd op het gewenste adres.

Copperant biedt met de Pura, Quattro, Ycoleum en Minérale een compleet biobased pakket voor binnen- en buiten dat breed toepasbaar is op vele soorten ondergronden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.