Actueel

Singel Personele Diensten organiseert voor ondernemers in de schilder- en onderhoudssector op donderdag 14 april en woensdag 20 april, in  respectievelijk Nieuwegein en Drachten, een gratis informatieve bijeenkomst over het werken met flexkrachten en zzp’ers.

Werkgevers met een flexibele schil worden overspoeld met wijzigingen in wet- en regelgeving die grote consequenties hebben op hun bedrijfsvoering. Velen zien door de bomen het bos niet meer, er is veel onzekerheid over eventuele risico’s. Wat moet u doen om flexibel en concurrerend te blijven?

Singel Personele Diensten wil werkgevers hierover graag bijpraten op de twee bijeenkomsten. In korte tijd bent u helemaal bijgepraat en ontvangt u belangrijke tips en trucs, stelt het bedrijf. Er bestaat ook volop de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Tips en adviezen

Volgens Singel heeft u als ondernemer vaak geen tijd om zelf een weg te vinden in de wirwar van informatie. Er is behoefte aan praktische adviezen en nuttige tips over hoe om te gaan met:

 • Zzp’ers na 1 mei
 • De gevolgen van de Wet Werk en Zekerheid (o.a. transitievergoeding, ontslag)
 • De nieuwe ketenregeling

De bijeenkomst vindt op 14 april plaats in Meeting District, Blokhoeve 2 te Nieuwegein en duurt van 11:30 tot 14:00 uur. De tweede bijeenkomst, bedoeld voor werkgevers in Noord-Nederland, is op 20 april in Van der Valk Drachten, Lavendelheide 4. Tijdstip is hier van 15.30 tot 18.00 uur, inclusief borrel.

Adviseurs

De aanwezige adviseurs  op beide bijeenkomsten zijn:

Arbeidsrechtadvocaat mr. Daniël Maats van Bruggink & Van der Velden Advocaten heeft veel kennis op het gebied van o.a. contractvormen, regels bij ontslag, cao’s, risico bij ziekte, etc. Daniël schrijft regelmatig columns voor Singel Personele Diensten over allerlei arbeidsrechtelijke onderwerpen.

Henk Geurtsen van FlexKnowledge is expert op het gebied van flexibele arbeidsrelaties. Henk adviseert bedrijven op het gebied van wet- en regelgeving, finance, toepassen van cao’s, etc.

Aanmelden

Werkgevers die de bijeenkomst willen bijwonen, kunnen zich aanmelden via de site http://singelpd.nl/informatiebijeenkomst. Zij kunnen op deze site desgewenst vooraf ook een vraag indienen die behandeld kan worden tijdens de bijeenkomst of in een één-op-één gesprek met de Singel-adviseurs.

 

 

2 reacties op “Info over ‘Werken met flexkrachten en zzp’ers’

 1. Ties de Vries schreef:

  Leuk voor de ZZPers in de Noordelijke provincie s, die mogen weer 2.5 gaan reizen.
  Die Randstedelijke decadentie ken geen grenzen.

  • Sabine Schipper schreef:

   Hallo Ties,

   Ik snap je punt volkomen, gelukkig zijn wij op dit moment bezig met het organiseren van een vergelijkbare bijeenkomst vanuit onze nieuwe vestiging in Drachten! Wil je hier bij aanwezig zijn? Ik stuur je graag een uitnodiging zodra de datum definitief is. Je kunt mailen naar info@singelpd.nl en je contactgegevens achterlaten. Hopelijk tot binnenkort!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.