Actueel


Verffabrikant Anker Stuy uit Terwispel is in de race voor de prijs van ‘Friese Onderneming van het Jaar’. Het is een van de drie finalisten voor deze jaarlijkse prijs van Stichting Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar. 

Uit een lange lijst van zo’n 200 kandidaten koos de jury zes genomineerden. Zij werden met een scan van Deloitte en Rabobank getoetst op bedrijfsvoering, innovatie en financiële resultaten. Anker Stuy Verven behoorde tot deze zes genomineerden en mocht zich vervolgens op donderdag 17 maart presenteren aan de jury.

Anker-Stuy-en-HeidelbergOp basis van de scans en deze presentatie koos de jury de drie finalisten. Naast Anker Stuy Verven staan ook Dierenkliniek Wolvega en Health2Work uit Surhuisterveen in de finale van Verkiezing Friese Onderneming van het jaar 2016. Deze finale zal op 19 april in de Elfstedenhal te Leeuwarden plaatsvinden.

De Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar, die na de eerste editie in 1989 is uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie, wordt sinds 2000 georganiseerd door de Stichting Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar. De Stichting heeft zichzelf tot doel gesteld om creativiteit en vernieuwing, of te wel excellent ondernemerschap, in Fryslân te stimuleren en te waarderen.

Op de foto v.l.n.r. de finalisten: Marco de Bruijn van Dierenkliniek Wolvega, Jannemarij Noordmans van Anker Stuy Verven en Douwe Jan Boersma van Health2Work.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.