Ga naar hoofdinhoud

Masters of Maintenance verhuist naar Houten


Masters of Maintenance keert, zoals eerder aangekondigd, in de herfst van 2024 terug. De data en locatie van het evenement zijn vandaag bekend gemaakt: 6 en 7 november in Expo Houten.

Romano Dumay en Surinder Sewmangal, schilders van Van den Berg, bij Masters of Maintenance in Nijkerk (foto: Henk Wind).

De eerste editie van deze beurs (die geen beurs mag heten) was in november 2022 in Hart van Holland in Nijkerk. De verhuizing naar Houten is ingegeven door de centralere ligging van die hal plus de betere akoestiek en ruimere parkeergelegenheid aldaar.

Vierduizend belangstellenden en een kleine zestig standhouders waren vorig jaar van de partij. Waaronder uiteraard de schildersmerken van Eisma Bouwmedia voor verslaglegging in de SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en online. Tevens maakten we dagelijks een sfeervideo én presenteerden we een nieuwscafé, waarvan de verschillende gesprekken als podcast zijn terug te luisteren (Potkwast 1 tot en met 15).

Masters of Maintenance richt zich op werkgevers en werknemers van professionele schilders- en onderhoudsbedrijven. De drie organisatoren VVVF, VVVH en OnderhoudNL – brancheverenigingen voor respectievelijk verffabrikanten, verfgroothandels en vastgoedonderhoudsbedrijven – benadrukken dat ook ‘totaalonderhoudsbedrijven, opdrachtgevers, constructeurs en architecten’ meer dan welkom zijn.

De organisatie poogt met het event, zoals zij zelf stelt, de schilder van nu én morgen te bereiken. Alsmede studenten en zij-instromers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Marlies van Wijhe gaat de VVVF voorzitten

Definitief: schilders krijgen 3,3 procent extra loon

Ondernemers bezorgd over stabiliteit politiek

VVVF en VVVH lanceren vernieuwd VeiligmetVerf.nl

OnderhoudNL verwacht heropening salarisgesprekken


Naar archief >