Actueel

Marc Renkens versterkt Teknos Drywood

Marc Renkens is sinds kort in dienst bij Teknos Drywood op de Technical Service afdeling. Hij gaat zowel oude als nieuwe projecten oppakken.

Teknos Drywood hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met haar klanten om zo snel en effectief de juiste verfsystemen te kunnen adviseren en leveren. Het bedrijf zegt haar klanten een snelle service te willen bieden en probleemoplossend te werk gaan.

Meer focus

Renkens is een aanvulling in het Technical Service team zodat er nog meer focus kan worden aangebracht en meer service kan worden geboden aan de klant.

Teknos Drywood is een gespecialiseerd bedrijf in duurzame coating oplossingen voor de timmerindustrie, loonapplicatie, hoogwaardige meubelindustrie en watergedragen verven voor schilders.

Teknos groep

Sinds 2016 is Teknos Drywood onderdeel van de Teknos groep, een leverancier van industriële coatings en coatings voor de bouw. In 2017 is Feyco Treffert overgenomen door de Teknos groep, sindsdien is er ook een sterke positie in houtcoatings voor interieur.

Teknos is opgericht in 1948 en is een van Finlands grootste familiebedrijven, opererend in Europa, Azië en de Verenigde Staten met meer dan 1.800 werknemers over 24 landen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.