Ga naar hoofdinhoud

Maasmond opent vestiging in Eindhoven


De firma Maasmond, specialist in vastgoedonderhoud en projectinrichting met schilderwerk, stoffering, zonwering, gordijnatelier en timmerwerken, heeft een vestiging geopend in Eindhoven.

Dit nieuwe filiaal staat onder leiding van Erik Buunen (zie foto). Daarmee komt het aantal locaties van het bedrijf op drie vestigingen en twee steunpunten.

Behalve in Eindhoven (Maasmond Zuid) heeft het bedrijf een bedrijfspand in Rotterdam (Maasmond West) en Leeuwarden (Maasmond Noord) en steunpunten in Utrecht (Maasmond Midden) en Roosendaal (Maasmond Zuidwest).

Sinds eind vorig jaar heeft Maasmond bovendien een nieuwe directie. Algemeen directeur Richard Oude Reimerink (zie foto onder) vervangt Richard Jongste die medio 2022 terugtrad uit de onderneming. Klaas van Blanken is aangetreden als financieel manager.

Maasmond legt zich toe op onderhoud, implementatie van meerjarenonderhoudsprogramma’s, renovatie, projectinrichting en transformatie van vastgoed.

Opdrachtgevers zijn onder meer overheden, semi-overheden, zorginstellingen, ziekenhuizen, scholen, vastgoedbeleggers, woningbouwcorporaties, Verenigingen van Eigenaren en commercieel vastgoed. Hiermee worden veelal meerjarige prestatiecontracten voor vastgoedonderhoud afgesloten.

Maasmond beschikt onder meer over het VGO-keurmerk voor resultaatgericht samenwerken (RGS), FSC (Forest Stewardship Council) en het ISO 14001-certificaat voor de verduurzaming van vastgoed.


Deel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Interesse in schildersvak lijkt te stijgen

Climate Proof kozijn: slechts één keer in de 25 jaar schilderen

Verfvlek van PPG-stakingen spreidt zich uit

Video | Op de MONUMENT-beurs in Den Bosch

Medewerkers AkzoNobel zamelen ongebruikte verf in voor goede doel


Naar archief >