Actueel

Maarten Timmermans koopt Van Kooten Schilders

Het Ridderkerkse schildersbedrijf Van Kooten Schilders is, middels een management buy-in gekocht door Maarten Timmermans, die tot voor kort bedrijfsleider was bij Pijl Vastgoedonderhoud.

De familie Van Kooten deed het schildersbedrijf, een schilder- en totaalonderhoudsbedrijf in Ridderkerk met Groot-Rotterdam als werkgebied, al 12 jaar geleden van de hand. Het werd toen overgenomen door Ido Snel, die ook aan projectontwikkeling doet en zich daar nu meer op wil toeleggen. Maarten Timmermans keek al langer uit naar een mogelijkheid om zelfstandig te gaan ondernemen en ziet dit als de ideale mogelijkheid.

De overname werd begeleid door Ronald van de Graag van het bedrijf Marktlink, die ook de vorige management buy-in begeleide: ‘ Bij een MBI-transactie koopt een ervaren manager van ‘buitenaf’ zich in een onderneming in. Bedrijven hebben interesse in een betrokken opvolger met veel ervaring. Als manager kun je zo een volgende stap nemen en aan de slag gaan als ondernemer. Het bijkomend voordeel is dat je het bedrijf niet vanaf de grond hoeft op te bouwen.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.