Ga naar hoofdinhoud

Maandag webinar over veilig gebruik rolsteigers


Afgelopen jaar concludeerde Inspectie SZW dat van de 270 gecontroleerde rolsteigers er 251 niet goed waren opgebouwd, waarvan 107 van schildersbedrijven. Inspectie SZW heeft aangekondigd strenger en intensiever te controleren en waarschijnlijk ook meer boetes uit te delen. Maar waar let de Inspectie dan precies op? En hoe zorg je dat jij en jouw team altijd veilig werken op hoogte?

Op maandag 21 juni geeft OnderhoudNL in samenwerking met Inspectie SZW een interactief webinar waar in hapklare brokken wordt uitgelegd uit hoe jij en je collega’s veilig op hoogte werken. Roland van Arragon van Inspectie SZW vertelt waar je als bedrijf aan moet voldoen en waar de inspectie op let. Daarnaast vertaalt Stephanie Persoon, veiligheidskundige bij KVGM, de regels van de Arbowet naar de praktijk. Sandra van Rijn van onderhoudsbedrijf Caspar de Haan legt uit waar zij bij projecten tegenaan lopen en hoe het bedrijf daarmee omgaat. En Christel Peppelenbos, manager Arbo & Milieu bij OnderhoudNL, komt met handige tools voor jouw schilder- of onderhoudsbedrijf. Het webinar wordt uitgezonden van 16.00 tot 17.00 uur.

Aanmelden voor het webinar doe je hier https://bit.ly/3q2A20l.

E-learnings

Via het online leerplatform Mijn Vak Mijn Ontwikkeling zijn e-learnings beschikbaar over ‘werken op hoogte’ en is er een handige checklist om te checken waar een rolsteiger precies aan moet voldoen. Dit platform is gratis toegankelijk voor alle medewerkers die vallen onder de cao SAG.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Moderne houtbouw vraagt om bandvertraging

Vernieuwd A-blad Epoxyproducten

Potkwast 16: ‘Oprechte aandacht blijft het toverwoord’

Schildersbedrijf scoort met vierdaagse werkweek

Webinar terugkijken | Hoe boei en bind je medewerkers?


Naar archief >