Ga naar hoofdinhoud

Logchies lijft branchegenoot in en groeit door


Renovatie-, onderhouds- en verduurzamingsbedrijf Logchies neemt branchegenoot Van Gelderen Solvers uit Beverwijk over. Daarmee krijgt Logchies er een hoop klanten bij in de metropool Amsterdam.

Samenwerken deden beide bedrijven al. Met de overname van Van Gelderen Solvers worden de medewerkers van verschillende disciplines – denk aan allround vaklieden, uitvoerders, timmerlieden, stukadoors, loodgieters en tegelzetters – geïntegreerd in de Logchies Groep.

Directeur Paulina Logchies: ‘Onze omzet in mutatie- en dagelijks onderhoud is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Om deze diensten bestendig te kunnen verbreden en verdiepen willen we, naast de vaste flexibele schil, het aantal eigen medewerkers in onze organisatie uitbreiden en verder opleiden. Wij kijken enorm uit naar de komst van onze nieuwe collega’s.’

Logchies is een totaalonderhoudsbedrijf in groot Amsterdam. Met ruim 200 werknemers zorgt het bedrijf voor de verduurzaming en het onderhoud van bestaand vastgoed. Het familiebedrijf staat inmiddels onder leiding van de derde generatie.

Als resultaatgericht vastgoedadviseur richt de onderneming zich hoofdzakelijk op woningcorporaties, vastgoedbeheerders, institutionele beleggers en verenigingen van eigenaren. Van Gelderen Solvers werkt ruim 46 jaar voor opdrachtgevers in de particuliere en zakelijke markt, zoals woningstichtingen, vve’s en scholen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


‘Co-makers’ verduurzamen 500 woningen per jaar

Utrecht en Amsterdam spannen samen voor duurzame woningbouw

Isolatiespoor bij Alkmaar boekt eerste resultaten

Video | Amsterdams mooiste is weer voor Wilbrink

Vijselaar winnares Cobouw Bouwvrouw Award  


Naar archief >