Ga naar hoofdinhoud

Little Greene zamelt geld in voor Pink Ribbon


Verfmerk Little Greene zamelt in de Borstkankermaand oktober wederom geld in voor Pink Ribbon door een gedeelte van de opbrengst van ieder verkocht verfblik of behangrol te doneren aan deze liefdadigheidsinstelling.

Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker, met als doel een beter en langer leven voor iedere borstkankerpatiënt.

De liefdadigheidsinstelling heeft inmiddels meer dan 200 onderzoeken en projecten gefinancierd. Dit is hard nodig, want 1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. In 2020 waren er 13.200 borstkankerdiagnoses. Ondanks dat de overlevingskansen de afgelopen decennia aanzienlijk zijn gestegen, sterven er jaarlijks toch nog meer dan 3.000 mensen aan deze ziekte, aldus Little Greene.

Heel oktober zullen klanten van het Britse verfmerk Little Greene actief helpen om onderzoek op het gebied van borstkanker en de behandeling ervan te steunen. Little Greene heeft toegezegd € 0,50 van elk verkocht verfblik én elke verkochte behangrol rechtstreeks aan Pink Ribbon te doneren.

Dit geldt voor alle verfblikken en behangrollen, die in oktober verkocht worden via de dealers van Little Greene in Nederland en via de website www.littlegreene.nl.

David Mottershead, Founder en Managing Director van Little Greene zegt: “Pink Ribbon doet uitzonderlijk werk om geld in te zamelen voor noodzakelijk kankeronderzoek. Het is daarom een voorrecht om Pink Ribbon te kunnen ondersteunen. Met de steun van onze dealers en klanten ben ik ervan overtuigd dat we weer een succesvolle oktobermaand zullen hebben om fondsen te werven.”


Deel via:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Olijslager Groep neemt Glas-LinQ over  

Schilderslonen stijgen met meer dan tien procent

Compensatieregeling eHerkenning voor ondernemers verlengd

Eén op de vijf burgers ergert zich aan vaklieden bij hen thuis

‘Afschaffing bpm-vrijstelling slecht voor ondernemer’


Naar archief >