Ga naar hoofdinhoud

Leerlingschilders krijgen gratis SVK-jaarabonnement


Leerlingen van Schildersvakopleidingen kunnen zich binnenkort gratis abonneren op de SchildersVakkrant (SVK). Dit is een gezamenlijke actie van uitgeverij Eisma Bouwmedia en ondernemersorganisatie Koninklijke OnderhoudNL.

Het gaat in totaal om 1.295 schilders in opleiding, verdeeld over de 25 vakscholen in het land. Eisma laat voor ieder van hen een gratis exemplaar drukken, die de directeuren van alle vestigingen aan de studenten overhandigen. In de betreffende krant – editie 5 van dit jaar die verschijnt op Goede Vrijdag 7 april – zit een voucher waarmee zij een gratis jaarabonnement kunnen afsluiten.

Na het verstrijken van dit abonnement, dat automatisch stopt, krijgen leerlingen de mogelijkheid tegen gereduceerd tarief een studentenabonnement af te sluiten. Doel is de actie jaarlijks te herhalen bij nieuwe instroom op de Schildersvakopleidingen.

De jeugd heeft de toekomst

De SchildersVakkrant besteedt sinds dit jaar doelbewust (nog) meer aandacht aan nieuwe schilders met de rubriek De Toekomst: hierin portretteren we in elke editie een leerling, van alle locaties, alle niveaus en alle leerjaren. De jeugd heeft tenslotte de toekomst, daarom ook de actie van Eisma en OnderhoudNL. Bovendien vinden beide partijen het belangrijk dat schilders in spe nieuws uit de sector tot zich krijgen. Of het nu gaat om vaktechniek, wet- en regelgeving of zaken die de schilder op ondernemersniveau raken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Hulsen beoogd nieuwe topman bij OnderhoudNL

Potkwast 16: ‘Oprechte aandacht blijft het toverwoord’

Webinar terugkijken | Hoe boei en bind je medewerkers?

‘Rapportagetijger’ is de feesttent eeuwig dankbaar

Schilder en glaszetter zijn ‘kansberoepen’


Naar archief >