Actueel

KvK organiseert Dag van de Innovatie

Door middel van HVLP spuiten wordt in no-time een verfijnde, strakke afwerking verkregen op de gevels van de woningen.Ook dit jaar organiseert de Kamer van Koophandel (KvK) weer de Dag van de Innovatie, een gratis toegankelijk innovatie-event voor ondernemers in Nederland. De happening vindt plaats op 29 september in Drachten, Rijswijk, Amsterdam, Eindhoven en Enschede.

Of het nu gaat om het (verder) ontwikkelen van nieuwe producten, het slimmer inrichten van bedrijfsprocessen of het vinden van nieuwe markten. Laat u inspireren, kom in contact met andere ondernemers en geef uzelf een boost, zo roept de KvK bedrijven op om de Dag te bezoeken.

Tijdens de 2016 editie van de Dag van de Innovatie staat digitalisering centraal. Digitalisering vormt voor sommige bedrijven een bedreiging, voor andere juist een kans voor verdere groei en succes. Welke gevolgen heeft dit voor uw bedrijf? Ervaar hoe andere ondernemers de kansen benutten. En ontdek de mogelijkheden die digitalisering uw bedrijf kan bieden, zo meldt de KvK.

In een rijk programma geven succesvolle ondernemers en experts hun innovatie-geheimen prijs tijdens inhoudelijke sessies. Zij delen veel praktijkvoorbeelden en handige tips. Bekijk hier het programma in grote lijnen.

ar organiseert de KvK weer hét innovatie-event voor ondernemers in Nederland: de Dag van de Innovatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.