Ga naar hoofdinhoud

Kunststof of glas? Webinar op 18 maart


Vakblad voor de glasinsdustrie en glaszetters Glas in Beeld organiseert een webinar over het al dan niet vervangen van kunststof door glas. Het richt zich op de praktijk van het (glas-)schadeherstelbedrijf dat regelmatig met deze vervangingsvragen te maken heeft.

Kunststof overkappingen, serres van kunststof, douchecabines van kunststof, als er schade aan is zouden herstelbedrijven ze maar wat graag voor glas vervangen. Maar daarbij lopen ze vaak tegen onbegrip aan, het is niet altijd makkelijk op opdrachtgevers en klanten te overtuigen dat glas in veel gevallen beter is. Ook over de keuze bij coronaschermen tussen kunststof en glas is het goed gedegen kennis te hebben.
Willy Swinkels, van Swinkels Glas in Eindhoven komt dit in de praktijk veel tegen. Hij verzorgt de inleiding van dit webinar. Joris van Vleuten van Peutz Geveltechniek geeft een uitleg over de materiaaleigenschappen van de verschillende materialen.
Peter van Dijk van Kenniscentrum Glas vertelt over de normen die van toepassing zijn op beide materialen.

Het webinar, dat circa een uur duurt en om 12:30 op 18 maart van start gaat is kosteloos te volgen. Meer informatie en inschrijven via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Potkwast 16: ‘Oprechte aandacht blijft het toverwoord’

Schildersbedrijf scoort met vierdaagse werkweek

Webinar terugkijken | Hoe boei en bind je medewerkers?

Webinar: hoe boei en bind je medewerkers?

Gratis houtbouw-webinars voor abonnees Eisma’s schildersmedia


Naar archief >