Actueel

Joosten naar Kenniscentrum Glas

Jo Joosten treedt per 1 maart in dienst als technisch adviseur van Kenniscentrum Glas.

Met zijn komst wordt het werkgebied van het kenniscentrum fors verbreed, want “naast een noodzakelijke vergroting van de capaciteit omdat het aantal opdrachten blijft groeien, brengt Joosten veel glaskennis en ervaring mee”, zegt directeur Theo van der Zwaan die dan ook zeer blij is met zijn komst: “Het is een belangrijke stap in de verdere groei van Kenniscentrum Glas, met name wat betreft glasadvies.”

“Jo voegt vooral veel kennis toe met betrekking tot complexe glasberekeningen, engineering, bouwfysica, projectbegeleiding en dergelijke. Samen met Peter van Dijk, eveneens technisch adviseur en docent, kunnen we nu een echt breed pakket aan dienstverlening aanbieden”, aldus Van der Zwaan.

Joosten is al vanaf 1985 werkzaam in de glasbranche. Bij Scheuten Glas, waar hij het grootste deel van zijn loopbaan heeft gewerkt, was zijn laatste functie die van Technical Advisor Glass, met als taakgebieden sales ondersteuning en project-engineering.

Na adviesfuncties bij Pyroguard en Gevelraad zet Joosten zijn glascarrière nu voort bij Kenniscentrum Glas. “Ik ben blij met deze nieuwe uitdaging dicht bij het vuur van het mooie materiaal glas dat steeds breder wordt ingezet en daarom zowel vanuit het oogpunt van regelgeving als toepassing om kennis en advies vraagt.”

Kenniscentrum Glas is dienstverlener voor bedrijven in de glasbranche en aanverwante bedrijven maar ook voor bouw- en aannemingsbedrijven, timmerfabrieken, constructeurs, gevelbouwers, architecten, handhavers/gemeenten et cetera. Kortom voor alle branches, bedrijven en beroepsgroepen die – direct of indirect – met vlakglas te maken hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven