John Kerstens benoemd tot voorzitter NOA • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

John Kerstens benoemd tot voorzitter NOA


Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) is John Kerstens op 23 september benoemd tot voorzitter.

Voormalig Kamerlid en vakbondsvoorzitter Kerstens kijkt er naar uit om met zijn medebestuurders snel stappen vooruit te zetten. “Er zijn volop uitdagingen voor de afbouwsector en de NOA-familie is er klaar voor om deze kansen te grijpen!”

De 56-jarige voormalig Kamerlid en vakbondsvoorzitter uit Arnhem kreeg het voorzitterschap overgedragen van vertrekkend voorzitter Ger Jaarsma. De nieuwe voorzitter is zeker geen onbekende in de bedrijfstak, want jarenlang was hij actief als voorzitter van FNV Bouw en onderhandelde hij bijvoorbeeld ooit eens over de CAO-Afbouw namens werknemers.

“Ik ken NOA al een hele tijd. Het is een stevige club met een sterke positie in de bouw en afbouw. Een échte ondernemersvereniging, die ook de waarde van medewerkers inziet. Een club vol vakmanschap; Een branchevereniging, die wil investeren in de mensen die het (àf)maken”, aldus Kerstens.

“Ik ga verder bouwen aan het verenigingsgevoel binnen NOA”, aldus de kersverse voorzitter. “De vereniging kenmerkte zich altijd als een grote NOA-familie; samen kunnen we de uitdagingen ‘van buitenaf’ aan. Want er zijn volop kansen: de sector zit te springen om nieuwe stukadoors, vloerenleggers, natuursteenbewerkers en plafond- en wandmonteurs.”

De Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven is met ruim 1.600 leden dé brancheorganisatie voor ondernemers van een Stukadoors- & Afbouwbedrijf, Vloeren & Terrazzobedrijf, Natuursteenbewerkingsbedrijf, Plafond- & Wandmontagebedrijf en allround Afbouwers.

“Een stevige club met een sterke positie in de gehele bouwsector en in de afbouw natuurlijk in het bijzonder”, zo stelt Kerstens. “Met medebestuurders en alle leden gaan we ervoor om samen NOA nog beter te positioneren en profileren.”


Deel via:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Slot ‘De schilder kon alles’: het genie van Beekman

Maiskolf publiekslieveling jaarlijkse tankprijs

Van Wijhe Verf sluit partnerschap met Goodshipping

SchildersVakopleiding mag zelf instructeurs scholen

KOMO-certificaat voor circulair biocomposiet gevelbekleding


Naar archief >