Jeroen Hagman projectleider duurzaamheid VVVF • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Jeroen Hagman projectleider duurzaamheid VVVF


Jeroen Hagman versterkt per 1 april 2021 de VVVF als projectleider duurzaamheid. De Europese Green Deal is een belangrijk onderdeel van zijn werkzaamheden, evenals het Coatings Care programma en circulair bouwen.

De Vereniging van Verf- en Drukinktfabrikanten (VVVF) zet al enige jaren in op duurzaamheid. De benoeming van een projectleider duurzaamheid past bij deze ambitie. Samen met de net afgestudeerde Jeroen Hagman zal de VVVF het thema ‘duurzaam ondernemen’ verder invullen.

Actueel thema

“Duurzaamheid is een breed en actueel thema dat veel kansen biedt, maar ook voor onzekerheid zorgt,” zegt Hagman. ”Met de ambitieuze plannen, zoals de Europese Green Deal, zal er meer wet- en regelgeving op bedrijven afkomen. Het is belangrijk dat de overheid een reëel beeld heeft van de technologische mogelijkheden. Het is bovendien belangrijk dat ledenbedrijven kansen signaleren en struikelblokken voor zijn.“

Sustainable Innovation

Hagman (26) heeft gestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven en is afgestudeerd op Sustainable Innovation (faculteit Technische Innovatiewetenschappen). “Mijn studie aan de TU/e richtte zich op de lopende ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid in regelgeving, governance en nieuwe toepassingen. Hoe overheden duurzaamheidsdoelen willen implementeren en de stand van zaken van het Nederlandse en Europese speelveld voor duurzaamheid, behoren tot mijn vakrichting. Ik heb veel zin om mijn kennis in te zetten voor de ledenbedrijven en ben enthousiast om invulling te geven aan deze nieuwe functie.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Olijfgroen is Sigma’s kleur van 2022

Exposanten gezocht voor Masters of Maintenance

Helft consumenten gevoelig voor ‘duurzame’ bouwmarkt

Hempel investeert in ‘baanbrekende technologie’

Samenwerking AkzoNobel Yacht Coatings en Water Revolution Foundation


Naar archief >