Actueel

Inschrijving NRP Gulden Feniks geopend

De inschrijving voor de negende editie van de nationale prijs NRP Gulden Feniks 2019 is geopend. Met deze jaarlijkse prijs brengt NRP excellente renovatie- en transformatieprojecten voor het voetlicht om de brede vakwereld inspiratie te bieden.

De prijs heeft dan ook als motto ‘een prijs om van te leren’. Projecten waarbij sprake is van renovatie of transformatie op verschillende schaalniveaus, kunnen worden ingezonden: voor een gebouw, een complex van gebouwen of een gebiedsontwikkeling.

Daarnaast kan een wildcard als extra prijs worden uitgereikt voor bijzondere projecten die met een lage investering een grote impact hebben of anderszins uitzonderlijk van aard zijn, en daarmee een voorbeeldfunctie vervullen.

Projecten in deze categorie lopen dwars door de categorieën S, M en L en zij kunnen ook een tijdelijk karakter hebben. De inzendtermijn voor projecten sluit op 1 maart.

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Nationale Renovatie- en Transformatiedag van NRP die plaatsvindt op 25 juni. Zie ook
www.nrpguldenfeniks.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.