Ga naar hoofdinhoud

Inschrijving Nationale SchildersVakprijs is geopend


Wie in de voetsporen wil treden van bedrijven als Dofine, Witteveen en BVK Paintworks, doet er goed aan zich in te schrijven voor de Nationale SchildersVakprijs. Waar de genoemde oud-winnaars nog steeds de vruchten plukken van hun zege, belonen we ook dit jaar weer het beste schilderwerk van Nederland.

Barre Verkerke (links) en compagnon Mirko Luxenburger na de NSVP-winst van 2022 (foto: Koos Groenewold).

Alles begint met het aanmelden van een onderscheidend project, wat sinds halverwege deze maand kan op schildersvakprijs.nl. 1 september sluit de inschrijving. Doel van de Nationale SchildersVakprijs, die Eisma Bouwmedia sinds 2008 organiseert, is het belonen en promoten van kwaliteitsschilderwerk. Eisma is de uitgever van onder meer de SchildersVakkrant en Eisma’s Schildersblad.

Zoals elk jaar verdelen we zes trofeeën. Een voor onderhoudsschilderwerk, een voor nieuwbouw- en renovatieschilderwerk en een voor decoratie- en restauratieschilderwerk. Daarbovenop de overall-juryprijs, ofwel dé Nationale SchildersVakprijs. Tot slot reiken we de publieksprijs en klanttevredenheidspluim uit, voor respectievelijk het project met de meeste online stemmen en de inzender die kan bogen op de meest tevreden opdrachtgever.

De enige vereiste voor het insturen van een project is dat de oplevering hiervan is geweest tussen 1 september vorig jaar en 1 september dit jaar. Voor de rest kan een kind de was doen: vul een digitaal formulier in op de genoemde website en lardeer deze inzending met foto’s van de situatie voor en na. Op basis hiervan maakt de jury kort na de zomer een eerste schifting. Uit deze voorselectie volgen in een later stadium negen genomineerden.

Het is kortom zaak in woord en beeld in één keer duidelijk te maken wat de werkzaamheden zijn geweest en welk kwaliteitsniveau is behaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


NSVP: laat je allerbeste vakwerk zien

Nog 1 maand om jouw mooiste project in te sturen

Hoogstraten vervangt Wolters in NSVP-jury

Schilders-soundtrack onder de kerstboom

Video | Uitreiking SchildersVakprijzen 2022


Naar archief >