Actueel

Vanaf vandaag is het mogelijk om schilderprojecten in te sturen voor de Nationale SchildersVakprijs 2018. Het belooft een bijzonder feestelijke editie te worden, want het is de tiende opeenvolgende keer dat deze wedstrijd in vakmanschap wordt georganiseerd.

Inzenden van projecten kan vanaf nu via de website www.schildersvakprijs.nl. Wie al eens eerder meedeed zal een verschil merken: dit jaar vraagt het formulier om preciezere en gedetailleerdere informatie over het project. Dat was namelijk in de afgelopen jaren nog wel eens frustrerend voor de jury: een project moeten afwijzen dat er op de foto’s aardig uitzag, maar waarover té weinig gegevens werden verstrekt.

Inzenden kan in drie categorieën: onderhoudsschilderwerk, decoratie/restauratieschilderwerk en nieuwbouw/renovatieschilderwerk. Die laatste categorie is iets anders genoemd, omdat de jury in het verleden wel projecten moest beoordelen waar oude(re) panden geheel gerenoveerd waren en daarna geschilderd. Zulk renovatieschilderwerk op nieuwe ondergronden lijkt stekt op nieuwbouwschilderwerk en is daarom in dezelfde categorie ingedeeld.

De Nationale SchildersVakprijs wil de aandacht voor kwaliteitsschilderwerk vergroten door bijzonder (goed) schilderwerk te belonen. De jury kiest eerst een Voorselectie. Daarna genomineerden en winnaars in alle drie de categorieën. En ook kiest de jury een overall-winnaar. Het publiek mag stemmen op de genomineerde projecten en kiest zo de winnaar van de Publieksprijs. Een onafhankelijk bureau (USP Marketing Consultancy) verricht een klanttevredenheidsonderzoek onder de Voorselectie-projecten en wijst daarna de winnaar van de Klanttevredenheidspluim aan.

Inzenden kan tot 1 september 2018. Alle informatie en het elektronisch inschrijfformulier is te vinden op www.schildersvakprijs.nl

3 reacties op “Inschrijving SchildersVakprijs 2018 geopend

  1. Martin Hoekstra schreef:

    Graag zou ik op een andere manier mijn foto’s van de nationale schildervakprijs door willen sturen. Ik krijg op een of andere manier het uploaden van de foto’s niet voorelkaar.

  2. jan maurits schreef:

    De problemen met uploaden zijn opgelost, de inzending van Martin Hoekstra is in goede orde ontvangen. Dus staat je niets meer in de weg om mee te doen!

  3. Martin Hoekstra schreef:

    Ja, het leek of werden de foto’s niet gedownload, dat was niet het geval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.