Actueel

Inschrijving MKB Innovatie Top 100 gestart

De KvK roept alle innovatieve ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf op om zich aan te melden voor de 13e MKB Innovatie Top 100 2018. Inschrijven kan tot 27 april via www.mkbinnovatietop100.nl.

De nominaties worden beoordeeld op groeipotentie, omzet, originaliteit, duurzaamheid en impact voor de branche en de samenleving. De innovatie dient op de markt te zijn gebracht. Aan de MKB Innovatie Top 100 is bewust geen (geld)prijs verbonden. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het midden- en kleinbedrijf in staat is. Afgelopen 12 jaar is deze prijs uitgegroeid tot de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor het mkb.

In mei gaan expertpanels voor de verschillende sectoren de inzendingen beoordelen. Na deze voorselectie stelt de landelijke jury, onder voorzitterschap van de Energiecommissaris van Nederland Ruud Koornstra, de ranglijst vast. De jury baseert zich daarbij op de voordrachten van de experts.

Ook bekijkt de jury de websites van de ondernemingen en doet onderzoek. De 100 bedrijven en hun innovaties worden  medio dit jaar in alfabetische volgorde bekend gemaakt. Op 20 september presenteert de KvK de ranking van de 100 bedrijven tijdens een feestelijke bijeenkomst.

Deelname aan de MKB Innovatie Top 100 legt de meeste genomineerden – naar eigen zeggen – geen windeieren. Jan Minnee van Retourplaza uit Amsterdam noemt zijn plek in de MKB Innovatie Top 100 van 2017 een geweldige, onafhankelijke bevestiging: “Het is een keurmerk van vertrouwen.” Willem-Jan Lamers van Accerion uit Venlo vindt het een eer om in deze belangrijke lijst te mogen staan. De nominatie voor de MKB Innovatie Top 100 en het behalen van de 9de plaats heeft het bedrijf veel media exposure, nieuwe contacten en leads opgeleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.